پیام آذری

آخرين مطالب

ششمین نشست مرکز منطقه‌ای رامسر با حضور معاون سازمان محیط زیست برگزار شد سازمان حفاظت محیط زیست

ششمین نشست مرکز منطقه‌ای رامسر با حضور معاون سازمان محیط زیست برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ششمین نشست مرکز منطقه ای رامسر درتاریخ 12 آذرماه 99 برابر با دوم دسامبر 2020 در سالن جلسات سازمان حفاظت محیط زیست با حضور احمد رضا لاهیجان زاده معاون سازمان حفاظت محیط زیست به صورت وبینار برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست،در این جلسه نمایندگان دبیرخانه کنوانسیون رامسر از ژنو،برنامه توسعه سازمان ملل متحد،کمسیون ملی یونسکو،وزارت امور خارجه،سازمان حفاظت محیط زیست ،مرکز منطقه ای رامسر در مرکز و غرب آسیا به صورت برخط شرکت کردند. 
در ابتدای جلسه احمد رضا لاهیجان زاده معاون محیط زیست دریایی و تالابها و مدیر بورد مدیریتی مرکز منطقه ایی رامسر فعالیت های انجام شده برای اجرای مفاد کنوانسیون رامسر در کشور را مطرح کرد.
وی ادامه داد : مراسم پنجاهمین سالگرد تصویب کنوانسیون رامسر در شهر رامسر با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی بصورت ویدئو کنفرانس به منظور احیای نام کشورمان و شهر رامسر که در سال 1349 محل تصویب کنوانسیون حفاظت از تالاب ها و مسیر پرندگان مهاجر برگزار شد. 
لاهیجان زاده برای اجرای مفاد کنوانسیون رامسر، موافقت نامه همکاری با تحادیه اورپا به منظور اجرای طرح ملی احیای تالاب بین المللی دریاچه هامون در سال 2020 میلادی منعقد شده است .
وی ادامه داد : این طرح با کمک 10 میلیون یوریی اتحادیه اورپا از حدود شش ماه پیش شروع شده است. 
معاون سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: بر اساس توافق بین سازمان حفاظت محیط زیست و مرکز منطقه‌ای رامسر در مرکز و غرب آسیا به منظور اجرای طرح ارتباط ،ظرفیت سازی،آموزش ومشارکت(CEPA) مبلغ 100 هزار دلار اعتبار در سال 2020 میلادی در نظر گرفته شده است.
لاهیجان زاده در ادامه به عقد موافقت نامه همکاری فی مابین دولت ژآپن و سازمان حفاظت محیط زیست به مبلغ یک میلیون دلار برای توسعه کشاورزی پایدار در محدوده تالابهای اقماری دریاچه اورمیه اشاره کرد و گفت: شبکه ژئوپروتال تالاب های کشور ایران در سال 2020 راه اندازی شده است و این شبکه تا انتهای سال 2020 با زبان انگلیسی نیز راه اندازه می شود و مقر است در روزجهانی تالابها رونمایی شود. 
این شبکه امکان توسعه به کشور های تحت پوشش مرکزمنطقه ایی رامسر در مرکزو غرب آسیا دارد. 
معاون سازمان حفاظت محیط زیست افزود: استفاده از دانش سنجش از راه دور تالاب های کشور در انتهای مراحل پایانی پوشش تالاب های کشور است.
این شبکه در نهایت به وب سایت مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا متصل شده تا قابل استفاده برای کشورهای تحت پوشش مرکز مورد نظر نیز باشد .
این گزارش می افزاید: شهرام فداکار، مدیر مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا گزارش سالانه سال 2020 را ارائه و برنامه هاو اقدامات تهیه شده برای سال 2021 را نیز به اطلاع اعضا حاضر در جلسه رسانید .
بنابر این گزارش، خانم ریکو ایتسوکا مشاور ارشد دبیرخانه رامسر در آسیا و اقیانوسیه نیز با اعلام خرسندی از اقدامات انجام شده توسط مرکز منطقه ایی رامسر و معاونت محیط زیست دریایی و تالاب های کشور در زمینه اجرای مفاد کنوانسیون رامسر و حفاظت و احیای تالاب ها در کشور و منطقه ،پیشنهاداتی را برای افزایش همکاری‌های بین مرکز منطقه‌ای رامسر در مرکز وغرب آسیا، سازمان حفاظت محیط زیست،دبیرخانه کنوانسیون رامسر و کشورهای منطقه ارائه کرد.
این گزارش می افزاید: نظری دوست نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران با اعلام همکاری در زمینه اجرای مفاد کنوانسیون رامسر با مرکز منطقه ای رامسر، پیشنهادات و نحوه توسعه روابط را تشریح کرد.
گفتنی است ، اعضای شرکت کننده سوالات و پیشنهادات خود را در جلسه مطرح کردند.
لازم به ذکر است، توسعه روابط کشورهای تحت پوشش مرکز منطقه ایی رامسر با مرکز مورد نظر،ارسال گزارشات دوره ای از وضعیت اجرای مفاد کنوانسیون رامسر به مرکز منطقه ایی رامسر به منظور درج در وب سایت رسمی مرکز منطقه ایی مورد نظر ،تایید چارت سازمانی پیشنهادی از طرف مرکز منطقه ای رامسر در مرکز و غرب آسیا ،تایید شهرام فداکار به منظور مدیر مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا برای سال 2021،معرفی نمایندگان ملی کشورهای تحت پوشش مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا به مرکز مورد نظر برای توسعه همکاری ها در انتهای جلسه ، به تصویب اعضا رسید .

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/291440/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دوغ گردی از سرعین تا سروستان

گمرک با تسهیل‌گری در تحقق شعار سال پیشقدم شود

برگزاری هنرواره «عباس زمان» در پاسداشت سردار سلیمانی

مفاخر و سرمایه‌های انسانی اردبیل پشتوانه تاریخ و فرهنگ

خزانه‌دار جدید شورای شهر تبریز انتخاب شد

ورود سامانه بارشی جدید به کشور/ 8 استان در آماده باش

سازمان هواشناسی کشور اطلاعیه داد/ سرما در راه این استان‌ها

آغاز نهضت توسعه آذربایجان غربی با سرمایه گذاری برای تولید

تشدید بارش در 11استان/ کاهش محسوس دما در 28 استان

4 کشته و مجروح در اثر واژگونی سواری پژو در آذربایجان شرقی

هشدار برای جلوگیری از خسارات سرمازدگی به بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

ارسال 166 مقاله به همایش ملی روانشناسی مثبت نگر

دل نوشته بهرام رادان بعد از دیدار بهروز وثوقی در آمریکا/عکس

خاطرات خوش دوران کودکی: کلید سلامت روانی در بزرگسالی

خبرگزاری ایسنا: ادعای دستور ترک سفارت سابق آمریکا در تهران صحت ندارد/ این اظهارات برای مخدوش کردن فضای سازنده مذاکرات بیان شده است

بیمه دی همکار و همیار بنیاد شهید است

حضور نیکا و مادرشوهرش با استایل‌های خاص و متفاوت در پشت صحنه سریال پایتخت 7

پرکارترین داور فوتبال ایران یک زن است!

سرانه دریافتی فرزندان ایتام استان اردبیل 20 درصد کمتر از سرانه کشور است

یک محکوم به قصاص نفس در محمودآباد از قصاص نجات یافت

برخورد قاطع با ساخت‌ و ساز‌های غیرمجاز در اسکو

بازیکن سابق استقلال در تیررس پرسپولیس؛ یاغی جدید از تبریز می‌آید؟

فقر آذربایجان‌ شرقی در حوزه زیرساخت‌های کریدورهای مواصلاتی

بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران بوشهر از اراضی واگذار شده به خانواده‌های شاهد و ایثارگر شهرستان های کنگان و دیر

راهکارهای پیشنهادی برای رفع آسیب‌های اجتماعی باید ضمانت اجرایی داشته باشند

قیمت نقره امروز یکشنبه 24 فروردین 1404

بارش باران همراه با رعد ‌و برق در راه اردبیل؛ کشاورزان مراقب باشند

با این روش‌ها، عمر روشویی سرامیکی‌ تان را چند برابر کنید!

تکذیب خبر ترک سازمان‌های مستقر در لانه جاسوسی

دستور ترک سفارت سابق آمریکا در تهران؟

مقاله جدید ظریف/ افزایش تهدیدنمایی ایران برای رژیم اسرائیل چتری امنیتی ایجاد می‌کند/ «امنیتی سازی» رقبا اولویت جدید آمریکاست، اما اسرائیل بیشتر پیگیر این سیاست است + دریافت متن کامل

امضای سند برای اجرای 141 همت طرح صنعتی در آذربایجان‌شرقی

کاهش 100 درصدی شکایات درخصوص آب و برق در نوروز 1404 کیش

کشف بیش از 2 تُن برنج خارجی قاچاق در اردبیل

رهبر انقلاب: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است

واکنش سخنگوی دولت به تخریب مذاکرات از سوی مخالفان رفع تحریم‌ها

جدول قطعی برق اردبیل فردا دوشنبه 25 فروردین 1404 اعلام شد | زمان‌ خاموشی برق اردبیل دوشنبه 25 فروردین 1404 + لینک دانلود اپلیکیشن برق من

توزیع بیش از 22 هزار بسته معیشتی بین مددجویان کمیته امداد اردبیل

کاهش دمای هوا به زیر صفر در استان اردبیل

تریلی حامل 33 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در تبریز متوقف شد

لانه جاسوسی تخلیه شد؟+ عکس | واکنش به خبر ترک سازمان‌های فعال در سفارت سابق آمریکا

حاشیه‌سازی توییت رحیم‌پور ازغدی در میانه مذاکرات ایران و آمریکا

تحویل خودروهای سبک و سنگین به روستا‌های بخش مرکزی بستان آباد

امام خامنه‌ای: عصبانیت دشمن از پیشرفت‌های ایران/ «نیرو‌های مسلح» حصار کشور و پناهگاه ملت هستند

جدل در شورای شهر تبریز؛ متلک فرماندار، پاسخ تند اعضا

ساینا ارزان شد؟/ جدول قیمت‌های امروز را ببینید

برگزاری نشست بررسی مفهوم آزادی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای

پیش‌ بینی آب و هوا آذربایجان شرقی فردا دوشنبه 25 فروردین 1404 | پیش بینی هواشناسی تبریز و آذربایجان شرقی فردا | وضعیت آب و هوای تبریز فردا

صدور هشدار زرد هواشناسی/ 28 استان منتظر رگبار و رعد و برق باشند

پیش‌ بینی آب و هوا آذربایجان غربی فردا دوشنبه 25 فروردین 1404 | پیش بینی هواشناسی ارومیه آذربایجان غربی فردا + وضعیت آب و هوای آذربایجان غربی و ارومیه فردا